WebApp

NYHED! NY WEBAPP UDE!
Fra d. 17/9 har vi opgraderet vores BirdAlert app. Pr. 17/9 anbefaler vi alle, nye som tidligere brugere, at benytte den nye webapp. Den nye webapp bringer nye opdateringer, et nyt design og smarte nye funktioner. Du finder appen på linket herunder.

 

www.birdalert.dk

Om Webappen

BirdAlert® webappen giver mulighed for at indstille, overvåge og kontrollere BirdAlert® systemet. Systemet virker på både smartphone, tablet og computer. Det er let. Du kan glæde dig til at følge med i, hvor mange gange en boks har registreret og bortskræmt skadevoldende fuglearter. Det er også i webappen, du vælger, hvilke fuglearter du ønsker at bortskræmme, samt hvilket skræmmeudstyr du ønsker at anvende og hvordan og hvor ofte. Andre smarte funktioner er blandt andet batteriniveau og GPS tracker.

Quickguide til webappen

Læs mere om hvordan du kommer i gang med din BirdAlert via webappen og find ud af, hvordan du flytter din eksisterende boks fra den tidligere app til webappen. Quickguiden kan hentes her:

FAQ

1Jeg har tidligere benyttet BirdAlert mobilapp - hvad gør jeg?

Pr. 17/9-2018 har WildDetect opgraderet BirdAlert appen og givet den et helt nyt design, nye smarte funktioner og større brugervenlighed. Du logger ind på www.birdalert.dk og opretter en ny bruger. Når du har oprettet din boks i den nye webapp, kan du ikke længere bruge den gamle app. Ønsker du at beholde dine tidligere indstillinger, er det vigtigt at du vælger “Behold nuværende indstillinger” i menuen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

2Hvor finder jeg WebAppen?

Du finder webappen på: https://www.birdalert.dk

3Hvad kan webappen bruges til?

BirdAlert® webappen giver dig mulighed for at se aktiviteter for hvert enkelt af dine BirdAlerts® samt at ændre en række instillinger. For mere information, se vores WebApp QuickGuide her:

4Hvad koster det at hente og bruge webappen?

Den er gratis. BirdAlert webapp koster ikke noget at hente eller at bruge.

5Hvilke apparater kan webappen bruges på?

BirdAlert® webapp kan anvendes på alle smartphones, tablets og computere.

6Jeg oplever fejl – hvad kan jeg gøre?

Hvis du oplever en fejl, er du velkommen til at kontakte WildDetect® alle hverdage fra 8-16 på telefon 31952000. Vi sidder klar til at hjælpe og vil takke dig for muligheden for at bruge dine erfaringer til at forbedre BirdAlert®.

7Jeg ved ikke hvordan man bruger appen – hvad gør jeg?

Se vores Quickguide for en hurtig gennemgang af webappen, og hvordan du kommer i gang med at anvende din BirdAlert boks. Er du stadig i tvivl, er du velkommen til at kontakte WildDetect® på telefon 31952000 (hverdage fra 8 – 16) eller via e-mail til contact@wilddetect.com.

8Jeg ønsker ikke at bruge webappen. Virker min BirdAlert® uden?

Ja! Din BirdAlert® vil fungere effektivt, også selvom du ikke bruger webappen. Du vil dog ikke kunne ændre indstillinger eller se data for din BirdAlert® uden BirdAlert® webapp’en.

Modtag vores nyhedsbrev