Sådan fungerer det

BirdAlert® er et intelligent system, som genkender specifikke fuglearter ved at lytte sig frem til dem gennem den særlige BirdAlert® mikrofon. I helt op til 250 meters afstand registrerer systemet råger, måger, gæs og stære ud fra deres unikke lyd. Og straks uønskede fugle er konstateret, kan BirdAlert® aktivere tilsluttede skræmmeprodukter i et varieret mønster, der bedst muligt skræmmer netop den art. BirdAlert® er det komplette detektionssystem, bestående af boks og mikrofon. Hertil kobles eksterne skræmmeredskaber. For at udnytte styrken af det store, indbyggede bibliotek af skræmmelyde, kræver systemet montering af mindst en højttaler. Boksen er som standard forberedt til montering af en højttalerarm til dette formål.

Om BirdAlert® boksen

4 informationer som er gode at vide om BirdAlert® boksen:

Detektionssystem
Forseglet i den beskyttende boks findes batteri, skræmmeprogrammer, lydbibliotek samt mikroprocessor programmeret til fugledetektion. Desuden GPS tracker til lokalisering af boksen.
Fem tilslutningsporte
BirdAlert® boksen er forsynet med eksterne tilslutningsporte, der gør det muligt at tilslutte op til fem skræmmeværktøjer foruden eksternt batteri og/eller solpanel.
Højeffektiv mikrofon
BirdAlert® mikrofon registrerer fuglelyde i en afstand på helt op til 250 meter. Mikrofonen er resistent over for regn og frost.
Må ikke åbnes
Boksen er forseglet og må ikke åbnes. Åbnes den, annulleres reklamationsretten, da systemets levetid med stor sandsynlighed forkortes.
Modtag vores nyhedsbrev