Sådan køber du din BirdAlert®

Der er mange måder, hvorpå du kan få fat i din BirdAlert®. Herunder finder du dine muligheder for at købe gennem henholdsvis distributører og skadedyrsbekæmpelses-selskaber. På den måde kan du let og hurtigt vælge den løsning, som passer bedst til dig.

Distributører

Elis

Elis tilbyder miljøvenlige skræddersyede løsninger. Uden at gå på kompromis med kvaliteten udvikler vi hele tiden nye bæredygtige produkter sammen med vores partnere. Det sikrer både os og vores kunder en miljøvenlig profil der kommer alle til gode – og som alle kan være stolte af.

Skadedyrshop A/S

Danmark største onlineshop med mere end 1000 produkter mod fugle og skadedyr. Dansk familievirksomhed, etableret i 2005.
Over 40 års erfaring med fugle-, insekt- og skadedyrsbekæmpelse. SkadedyrShop.dk sælger produkter til både private, professionelle, kommuner, boligforeninger og virksomheder.

VikShop

Vikshop er en veletableret forhandler af kvægprodukter og tilbehør, herunder blandt andet beklædning, hygiejne, dyrskue og skadedyrsprodukter. Virksomheden står også bag brandet og webshoppen Viking som driver hjemmesiden Viking Genetics.

Horticoop Scandinavia

Gartneriernes servicepartner.
Tilbyder produktrådgivning fra et stærkt team med mange års brancheerfaring og et komplet palette af produkter.

LOMHOLT SERVICES

Vi tilbyder totalløsninger og individuelle løsninger til offentlige og
private virksomheder, institutioner og foreninger.

P.Lindberg

P.Lindberg Maskinforretning har med mere end 50 års erfaring i salg af sliddele forstand på kvalitet og gode produkter. Lindberg tilbyder flere tusinde produkter inden for mange forskellige kategorier. Blandt andet tilbyder virksomheden arbejdstøj, maskiner, forebyggende værktøjer, plejeprodukter og skræmmeredskaber. P.Lindberg Maskinforretning fokuserer på stald, gård, mark, skov og have.

X3Mgolf

– Leverandør af professionelt udstyr til golfanlæg.
Vi ønsker at gøre en positiv forskel i alt hvad vi laver.
Ønsker du en ærlig og kyndig samarbejdspartner er det os du søger.

Skadedyrsbekæmpelses-selskaber

Rentokil

HedeDanmark Skadedyr

Brdr. Ewers A/S

Vi bekæmper rotter, mus, kakerlakker, måger, hvepse, myrer, duer, borebiller, kornsnudebiller, væggelus og møl.
Der anvendes kun godkendte midler til bekæmpelse af rotter og mus og andre skadedyr.
Det er veluddannede serviceteknikere med erfaring, der anvender de nyeste og mest effektive midler til at sikre dig en hurtig og effektiv bekæmpelse.

Mortalin A/S

Med udgangspunkt i Mortalin A/S’ store erfaring inden for skadedyrsregulering på landsplan, er vi glade for at have Mortalin A/S som forhandler af BirdAlert®. Mortalin A/S tilbyder BirdAlert® som en løsning der henvender sig særligt til dig som ikke selv vil stå for opsætning mm.

Nomus

Nomus yder effektiv og professionel bekæmpelse af alle typer skadedyr i både landbrug og industri. Fælles for serviceteknikerne er, at de er autoriserede skadedyrsbekæmpere, der er grundig oplært indenfor branchen for at kunne levere bekæmpelse på det høje niveau, som Nomus kræver af dem.

Modtag vores nyhedsbrev