Sådan køber du din BirdAlert®

Der er mange måder, hvorpå du kan få fat i din BirdAlert®. Herunder finder du dine muligheder for at købe gennem henholdsvis distributører og skadedyrsbekæmpelses-selskaber. På den måde kan du let og hurtigt vælge den løsning, som passer bedst til dig.

Distributører

HD 2412

I mere end 40 år har HD 2412 leveret udstyr til alt inden for skov, anlægsgartneri, planteskoler og produktion af juletræer. Du finder blandt andet skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning. I 2013 skiftede HedeDanmark navn til HD 2412.

P.Lindberg

P.Lindberg Maskinforretning har med mere end 50 års erfaring i salg af sliddele forstand på kvalitet og gode produkter. Lindberg tilbyder flere tusinde produkter inden for mange forskellige kategorier. Blandt andet tilbyder virksomheden arbejdstøj, maskiner, forebyggende værktøjer, plejeprodukter og skræmmeredskaber. P.Lindberg Maskinforretning fokuserer på stald, gård, mark, skov og have.

VikShop

Vikshop er en veletableret forhandler af kvægprodukter og tilbehør, herunder blandt andet beklædning, hygiejne, dyrskue og skadedyrsprodukter. Virksomheden står også bag brandet og webshoppen Viking som driver hjemmesiden Viking Genetics.

Horticoop Scandinavia

Gartneriernes servicepartner. Tilbyder produktrådgivning fra et stærkt team med mange års brancheerfaring og et komplet palette af produkter.

LOMHOLT SERVICES

Vi tilbyder totalløsninger og individuelle løsninger til offentlige og private virksomheder, institutioner og foreninger.

X3Mgolf

- Leverandør af professionelt udstyr til golfanlæg.
Vi ønsker at gøre en positiv forskel i alt hvad vi laver.
Ønsker du en ærlig og kyndig samarbejdspartner er det os du søger.

Skadedyrshop A/S

Abatox skadedyrservice blev grundlagt i år 1957 og har lige siden beskæftiget sig med skadedyrsbekæmpelse. Skadedyrshop.dk startede i år 2005 "for gør det selv folket". Abatox skadedyrservice stoppede i 2014 med at udføre skadedyrsopgaver.

Skadedyrsbekæmpelses-selskaber

Brdr. Ewers A/S

Vi bekæmper rotter, mus, kakerlakker, måger, hvepse, myrer, duer, borebiller, kornsnudebiller, væggelus og møl. Der anvendes kun godkendte midler til bekæmpelse af rotter og mus og andre skadedyr. Det er veluddannede serviceteknikere med erfaring, der anvender de nyeste og mest effektive midler til at sikre dig en hurtig og effektiv bekæmpelse.

Mortalin A/S

Med udgangspunkt i Mortalin A/S’ store erfaring inden for skadedyrsregulering på landsplan, er vi glade for at have Mortalin A/S som forhandler af BirdAlert®. Mortalin A/S tilbyder BirdAlert® som en løsning der henvender sig særligt til dig som ikke selv vil stå for opsætning mm.

Nomus

Nomus yder effektiv og professionel bekæmpelse af alle typer skadedyr i både landbrug og industri. Fælles for serviceteknikerne er, at de er autoriserede skadedyrsbekæmpere, der er grundig oplært indenfor branchen for at kunne levere bekæmpelse på det høje niveau, som Nomus kræver af dem.

Modtag vores nyhedsbrev