Sådan køber du din BirdAlert®

Der er mange måder, hvorpå du kan få fat i din BirdAlert®. Herunder finder du dine muligheder for at købe gennem henholdsvis distributører og skadedyrsbekæmpelses-selskaber. På den måde kan du let og hurtigt vælge den løsning, som passer bedst til dig.

Distributører

HD 2412

I mere end 40 år har HD 2412 leveret udstyr til alt inden for skov, anlægsgartneri, planteskoler og produktion af juletræer. Du finder blandt andet skovudstyr, sikkerhedsudstyr, værktøj, redskaber, reservedele og beklædning. I 2013 skiftede HedeDanmark navn til HD 2412.

Bioplant

Med udgangspunkt i BioPlants store viden om biologisk plante-beskyttelse, er vi glade for at have BioPlant som forhandler af BirdAlert™. Denne løsning er særlig henvendt til dig som selv ønsker at stå for opsætning og vedligehold. Bioplant lægger vægt på rådgivning og god service.

KRAMP

Kramp er Europas største tekniske grossist inden for reservedele og tilbehør til landbruget. Grundet sit omfattende produktsortiment, store lagerbeholdninger, hurtige leverancer og den perfekte e-handelsløsning er Kramp pålidelig og vigtig for sine kunder. Kontakt Kramp i dag.


Køb her


Køb her


Køb her

P.Lindberg

P.Lindberg Maskinforretning har med mere end 50 års erfaring i salg af sliddele forstand på kvalitet og gode produkter. Lindberg tilbyder flere tusinde produkter inden for mange forskellige kategorier. Blandt andet tilbyder virksomheden arbejdstøj, maskiner, forebyggende værktøjer, plejeprodukter og skræmmeredskaber. P.Lindberg Maskinforretning fokuserer på stald, gård, mark, skov og have.

Jasopels

Jasopels A/S er en international produktions- og handelsvirksomhed med hovedsæde i Bording og produktion i Polen. Virksomheden udvikler, producerer og markedsfører et bredt produktprogram, der afsættes nationalt og internationalt til pelsdyrindustrien. Produktprogrammet omfatter således alt hvad der skal til for at drive en minkfarm, herunder bygninger, minkbure, maskiner, serviceaftaler og øvrigt tilbehør.

VikShop

Vikshop er en veletableret forhandler af kvægprodukter og tilbehør, herunder blandt andet beklædning, hygiejne, dyrskue og skadedyrsprodukter. Virksomheden står også bag brandet og webshoppen Viking som driver hjemmesiden Viking Genetics.


Køb her


Køb her


Køb her

Skadedyrshop A/S

Abatox skadedyrservice blev grundlagt i år 1957 og har lige siden beskæftiget sig med skadedyrsbekæmpelse. Skadedyrshop.dk startede i år 2005 “for gør det selv folket”. Abatox skadedyrservice stoppede i 2014 med at udføre skadedyrsopgaver.


Køb her

Skadedyrsbekæmpelses-selskaber

Mortalin A/S

Med udgangspunkt i Mortalin A/S’ store erfaring inden for skadedyrsregulering på landsplan, er vi glade for at have Mortalin A/S som forhandler af BirdAlert®. Mortalin A/S tilbyder BirdAlert® som en løsning der henvender sig særligt til dig som ikke selv vil stå for opsætning mm.

Nomus

Nomus yder effektiv og professionel bekæmpelse af alle typer skadedyr i både landbrug og industri. Fælles for serviceteknikerne er, at de er autoriserede skadedyrsbekæmpere, der er grundig oplært indenfor branchen for at kunne levere bekæmpelse på det høje niveau, som Nomus kræver af dem.

Brdr. Ewers A/S

Vi bekæmper rotter, mus, kakerlakker, måger, hvepse, myrer, duer, borebiller, kornsnudebiller, væggelus og møl.
Der anvendes kun godkendte midler til bekæmpelse af rotter og mus og andre skadedyr.
Det er veluddannede serviceteknikere med erfaring, der anvender de nyeste og mest effektive midler til at sikre dig en hurtig og effektiv bekæmpelse.


Køb her


Køb her


Køb her

Modtag vores nyhedsbrev