Juletræer

Fugleangreb kan ødelægge juletræernes skrøbelige topskud. Beskadigelsen kan resultere i misformede, usalgbare træer. Hvert juletræ er sårbart i hele levetiden og vedvarende beskyttelse mod fugleangreb bliver hurtigt en god investering.

BirdAlert® passer bedre på dine træer, end noget andet system. BirdAlert® reagerer, straks fuglene ankommer. Både træer og overskud får lov at vokse i fred for fugle.

Beregn hvor meget du kan spare ved at bruge BirdAlert® i dine juletræer

Opdager tilstedeværelsen af fugle og skræmmer dem væk

Ud fra deres unikke lyd identificerer BirdAlert® øjeblikkeligt fuglearterne måge, råge, gås eller stær. Inden for få sekunder vil de ankomne fugle blive mødt af sekvenser af artsspecifikke skræmmelyde – evt. sammen med andre tilkoblede skræmmeværktøjer. Og du kan se, hvad du undgår for pengene: Den gratis BirdAlert-app kan vise på din telefon hvor tit, der har været fugle tilstede, og hvornår.

Fugle bliver ved med at flygte for BirdAlert®

De fleste skræmmeværktøjer har et stort problem: Fuglene vænner sig hurtigt til dem. Og så er de stort set nytteløse. Med BirdAlert® bliver dine skræmmeværktøjer ved med at virke. BirdAlert® har et stort indbygget bibliotek af lydoptagelser, der retter sig specifikt mod de måger, råger, gæs eller stære, der nærmer sig. Boksen kan styre op til fem skræmmeværktøjer*. Og BirdAlert® kan variere påvirkningernes rækkefølge, så tilvænning helt undgås.

Et stærkt system bliver endnu stærkere

BirdAlert® øger effekten radikalt for alle tilkoblede skræmmeværktøjer ved at variere påvirkningernes rækkefølge. Systemet “holder vagt” og afviser generende fugle straks de ankommer. Alt efter de tilsluttede værktøjer, fås en bred vifte af skræmmeprogrammer tilpasset konkrete problemstillinger. Og systemet bliver fortsat stærkere. Vi forventer, at BirdAlert® inden længe også vil kunne arbejde med f.eks. rovfugledrager, lasersystemer og oppustelige fugleskræmsler. (Udvidelser vil komme i form af opdatering af systemets software. Du skal ikke købe ny boks.)

Se eksempler…

Referencer  

Vi har afprøvet BirdAlert i en af vores juletræskulturer, og vi har haft stor fornøjelse af boxen - vores skader er blevet halveret, og jeg kan kun anbefale BirdAlert.
Jes Nielsen, Clausholm Slot
BirdAlert<sup>®</sup> – hjernen bag skræmmeværktøjerne

BirdAlert® – hjernen bag skræmmeværktøjerne

Den lille gule boks styrer og regulerer sine tilsluttede skræmmeværktøjer så de virker optimalt. BirdAlert® sikrer, at de straks retter sig mod potentielt skadevoldende fugle, der kommer indenfor rækkevidde. Og BirdAlert® kan sørge for, at skræmmeværktøjerne bevarer deres effekt uge efter uge, år efter år.

BirdAlert® giver varig virkning

Virkningen af traditionelle skræmmeværktøjer svækkes oftest af vanedannelse. Fugle kan hurtigt vænne sig til stimuli så de stort set mister deres effekt. BirdAlert® er udviklet specielt til at imødekomme denne udfordring. BirdAlert® kan variere påvirkningernes intensitet og rækkefølge, så tilvænning helt kan undgås! Når BirdAlert® registrerer en af de skadevoldende fuglearter, den er sat til at "holde vagt" mod, iværksætter den straks et skræmmeprogram rettet mod netop den art. Programmet varierer de tilknyttede skræmmeværktøjers rækkefølge. Suppleret med det store indbyggede bibliotek af lydoptagelser i BirdAlert®, forbedrer "den gule hjerne" effekten af alle tilkoblede skræmmeværktøjer radikalt.

Mere fremtidssikring

I fremtiden vil systemet kunne afvise endnu flere forskellige arter og give mulighed for en endnu bredere vifte af skræmmeprogrammer. BirdAlert® boksen er forsynet med fem porte. Her kan tilsluttes forskellige skræmmeværktøjer, f.eks. gaskanoner og højtalere. Der er desuden porte for opkobling af solcelle eller/og eksternt batteri for strømforsyning. Vi forventer, at BirdAlert® inden længe også vil kunne arbejde med f.eks. rovfugledrager, lasersystemer og oppustelige fugleskræmsler. Det vil ikke kræve køb af ny boks. Udvidelser vil komme i form af opdatering af "hjernens" software. For flere detaljer, klik her for brugsanvisning.
Integrationer Læs mere

Udvalgte integrationer

Modtag vores nyhedsbrev