Referencer

Vi lægger en ære i at hjælpe vores kunder. Og netop derfor har vi rigtig mange glade og tilfredse kunder.

Læs hvad nogle af vores tilfredse kunder siger om os:

Økologisk majs-landbrug, Aulum

Oplevelsen har været utrolig positiv, der er ikke nogen der lægger mærke til, at de står der. Vi har kun hørt fuglestemmer engang imellem, og det har sådan set været det.
- Torben Brødbæk

Clausholm Slot

Vi har afprøvet BirdAlert i en af vores juletræskulturer, og vi har haft stor fornøjelse af boxen - vores skader er blevet halveret, og jeg kan kun anbefale BirdAlert.
- Jes Nielsen

Dansk Supermarked, Aarhus

Før vi fik Animan, oplevede vi store problemer med måger og at holde fjerene ude af vores lagerhaller. Det var et problem i forhold til fødevaresikkerheden. Animan har gjort, at vi ikke længere oplever problemer med fugle og redder på taget.
- Claus Willesen

Ejner Hessel A/S

Vi startede med at købe 3 BirdAlerts for at afprøve det ved 3 af vores afdelinger. Vi er glade for BirdAlert og den har god effekt med at holde måger og råger væk. Efterfølgende har vi købt yderlige BirdAlerts til flere af vores lokationer.
- Morten Christensen

Hotel Koldingfjord

Jeg kan kun anbefale det, da det foregår på en human måde, det stresser fuglene og det kan bruges i en lang sæson. Kombinationen har fungeret rigtig fint for os.
- Adm. Direktør Peder J. Madsen

Landbrug, Svendborg

Jeg plejede at tabe op til 15% af mine afgrøder før jeg købte Animan 3. Med Animan 3 blev mit tab reduceret til mindre end det halve. Animan var en god investering allerede efter første sæson.
- Orla Jensen

Planteavler, Langeland

Animan har gjort, at det har været nemmere at sove roligt om natten.
- Flemming Eriksen

Skive

Animan var en god investering og jeg ser frem til BirdAlert.
- Peter Jensen

VKST Field Trials

Vi har gode erfaringer med BirdAlert®. Vi bruger BirdAlert® til at holde gæs og råger væk fra vores marker. Vores marker bliver brugt til forsøg med nye sorter hvor det er fatalt hvis gæs eller råger forsager skader på afgrøderne. derfor beskytter vi markerne med BirdAlert®
- Olav Høegh
Modtag vores nyhedsbrev