Gæs i afgrøderne?

Gæs med appetit

Oplever du også problemer med gæs, der æder dine afgrøder? Rigtig mange landmænd oplever, at gæs er årsag til store økonomiske tab. Særligt for årstiden er det, at gæs æder af landmændenes vintersæd. Vintersæd er et begreb der dækker over alle de kornarter, der sås om efteråret og høstes den følgende sommer. I Danmark drejer det sig blandt andet om hvede, vinterbyg, rug og raps.

Gæssene er normalt fløjet til mildere himmelstrøg, når efteråret rammer Danmark. Men med stigende temperaturer i Danmark, begynder vi nu at opleve et stigende antal gæs der overvintrer i Danmark.

Gæs-gå-væk

Der er heldigvis en måde, hvorpå du let og hurtigt kan blive fri for gæssene! Svaret er BirdAlert. Med en BirdAlert på din mark, kan du sidde derhjemme og følge med på din smartphone og se, hvor mange fugle du skræmmer væk.

Hør mere om BirdAlert – og vind

Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og vi vil kontakte dig med henblik på en demonstration af BirdAlert.

Vind BirdAlert til test i 30 dage

Ved at udfylde kontaktoplysningerne i formularen i linket herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om at få BirdAlert til test i 30 dage – uden beregning. Vi udlodder 3 x 1 stk. BirdAlert til test, og vinderne trækkes løbende.

Vind 1 stk. BirdAlert

Ved at udfylde kontaktoplysningerne i formularen i linket herunder, deltager du ligeledes i lodtrækningen om at vinde 1 stk. BirdAlert – uden beregning. Vinderen trækkes ved kampagnens afslutning.

Modtag vores nyhedsbrev