Fugleklatter på bilerne?

Rigtig mange bilforhandlere oplever omkostningstunge problemer med fugle. Når fuglene flyver ind over udstillingsbilerne, resulterer det ofte i at fuglenes efterladenskaber lander på bilerne. 

Fugle er af naturen ikke udstyret med en blære. Det betyder, at en fugleklat er en blanding af fugletis og fuglelort. Derfor er fugleklatten meget syrlig – og potentielt skadelig for bilernes lakering. Er fugleklatten ekstra syrlig og agressiv, kan en bil tage skade på blot 4-5 timer. Særligt varme biler er modtagelige over for syren fra fugleklatter. Så pas især på i sommermånederne, hvor bilerne er særligt udsat.

Spar tid – og penge – på bilvask

Det kan være både tidskrævende og omkostningstungt at vaske udstillingsbilerne. I et tænkt eksempel, hvor lærlingen er ansvarlig for bilvasken, 20 biler vaskes pr. dag og hver vask koster 35 kr., løber de samlede omkostninger op i mere end 1200 kr. om dagen og mere end 270.000 kr. på et år. Der er derfor rigtig mange penge at spare!

Nej tak til fugleklatter

Der er heldigvis en måde, hvorpå du let og hurtigt kan blive fri for fugleklatterne! Svaret er BirdAlert. Med en BirdAlert på dit tag, kan du fokusere på salg af biler og samtidig følge med i, på din smartphone, hvor mange fugle du skræmmer væk.

Hør mere om BirdAlert – og vind

Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og vi vil kontakte dig med henblik på en demonstration af BirdAlert.

Vind BirdAlert til test i 30 dage

Ved at udfylde kontaktoplysningerne i formularen i linket herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om at få BirdAlert til test i 30 dage – uden beregning. Vi udlodder 3 x 1 stk. BirdAlert til test, og vinderne trækkes løbende.

Vind 1 stk. BirdAlert

Ved at udfylde kontaktoplysningerne i formularen i linket herunder, deltager du ligeledes i lodtrækningen om at vinde 1 stk. BirdAlert – uden beregning. Vinderen trækkes ved kampagnens afslutning.

Modtag vores nyhedsbrev