Generet af måger?
Vind BirdAlert

Skadevoldende fugles tilstedeværelse er til gene for mange virksomheder. Fugle inficerer luftskakter, tage og bygninger og skaber vedvarende støjgener. De bærer et bredt spektrum af sygdomme, og især i fødevare – og medicinalindustrien udgør de en reel hygiejnisk risiko.

Måger på taget

Oplever du også problemer med måger, der laver reder på taget af din virksomheds industribygning? Måger elsker flade industritage, for her kan de let og uforstyrret bygge en rede og ligge i fred og ro. Men problemet er at måger tiltrækker måger. Og når mågeungerne engang er blevet voksne, vil de typisk vende tilbage til samme sted, som de selv blev udklækket, for at bygge deres rede. 

Mågereder på industritage er et stort problem, og særligt inden for fødevareindustrien, stilles der store krav til fødevaresikkerheden – heriblandt også skadedyr/fugle på taget.

Bliv mågefri

Der er heldigvis en måde, hvorpå du let og hurtigt kan blive fri for mågerne! Svaret er BirdAlert. Med en BirdAlert på dit tag, kan du sidde på kontoret og følge i hvor mange fugle du skræmmer væk. Det hele foregår på din smartphone.

Hør mere om BirdAlert – og vind

Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og vi vil kontakte dig med henblik på en demonstration af BirdAlert.

Vind BirdAlert til test i 30 dage

Ved at udfylde kontaktoplysningerne i formularen i linket herunder, deltager du samtidig i lodtrækningen om at få BirdAlert til test i 30 dage – uden beregning. Vi udlodder 3 x 1 stk. BirdAlert til test, og vinderne trækkes løbende.

Vind 1 stk. BirdAlert

Ved at udfylde kontaktoplysningerne i formularen i linket herunder, deltager du ligeledes i lodtrækningen om at vinde 1 stk. BirdAlert – uden beregning. Vinderen trækkes ved kampagnens afslutning.


Vind BirdAlert

Receive our newsletter